13 mei 2009

De rinkel belt weer


Van zaterdag 16 mei tot zaterdag 20 juni rinkelt in de bibliotheek de fietsbel en kleven we zegeltjes op spaarkaarten. Hoe meer je - te voet of met de fiets - bij ons op bezoek komt, hoe meer we kleven. Tegelijk stijgen je kansen om een leuke stadsfiets te winnen of één van de vijf fietstassen, ontworpen door Walter Van Beirendonck. En dat allemaal in het kader van de actie Met belgerinkel naar de Winkel.
Lees meer...

Samen met ons kleven de meeste handelaars in Wetteren zegeltjes, ten minste als je bij hen iets koopt. Zes zegeltjes en je eerste spaarkaart is vol. Een pakje boter vergeten? Geen erg, je verdient een zegeltje extra.

Speel je graag op zeker, dan spaar je twee extra zegeltjes en stort je € 14 (niet op onze rekening). In september ligt dan (de fietstas van) Walter Van Beirendonck (was dat maar waar) op jou te wachten bij je fietsenmaker.

Volle spaarkaarten - je mag sparen zoveel je wilt - kan je binnenbrengen in de bibliotheek. Op zaterdag 20 juni worden de winnende spaarkaarten getrokken. En als je dan de rest van het jaar je boodschappen blijft doen met de fiets of te voet, dan hebben we allemaal gewonnen.

Meer info vind je op de site van Met belgerinkel naar de winkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten