12 augustus 2010

Dwarsliggers, een aanrader voor op reis!

Nee, dwarsliggers zijn geen tegendraadse bibliotheekmedewerkers, het is een reeks boek(jes) die op een bijzondere manier is vormgegeven.

Uitgeverij Dwarsligger (met het schattige hondje als symbool) geeft reeds bestaande en populaire boeken uit in een wat ongewoon formaat: de boeken moeten om te beginnen overdwars gelezen worden en zijn heel compact gemaakt, zodat ze zelfs in een broekzak passen, zonder daarbij aan leesbaarheid in te boeten!

Door het handige formaat kan het boekje zonder problemen overal mee naartoe genomen worden, het past in vrijwel elke handtas, broekzak of zelfs heuptas en is zo licht van gewicht dat het allesbehalve ballast is.

Er zijn ondertussen zo'n 50 titels in de reeks verschenen, de bibliotheek heeft er een 8-tal in haar bezit. Voor wie nog op vakantie vertrekt (of wie gewoon nieuwsgierig is): zeker eens uitproberen!

afbeeldingen met dank aan dwarsligger®