29 november 2010

Nele en Ludwine op Wetters gesprek

Twee vrouwen die goed met woorden overweg kunnen voor het volgende Wetters Gesprek:
Ludwine Versporten praat met Nele De Graeve over Wetteren in woord en beeld.
Nele De Graeve koestert de liefde voor theater al lang. Haar humaniorastudies op d'Hoogstraat combineerde ze met dictie, voordracht, mime, piano. Daarna volgde ze woord aan het Gentse Conservatorium. Nele geeft al 31 jaar les aan de academie van Deinze. Ze blijft zelf wel acteren en regisseren en brengt komische shows voor vrouwenverenigingen.

Ludwine Versporten van de Kortenbos houdt van acteren en van vertellen. Als leerkracht aan het Sint-Gertrudiscollege leerde ze haar leerlingen van Nederlands houden en van Grieken en Romeinen.
Ze stelde 25 jaar het Massemse Lindeblad samen en schrijft nu voor Kwets.

Niet te missen dus op dinsdag 7 december, om 14 uur in de cafetaria van de serviceflats Scheldezicht, Wegvoeringstraat 57 in Wetteren.
Mèt koffie en koek, gratis maar wel inschrijven tot zaterdag 4 december in de bibliotheek aan de Markt, tel. 09/369.26.78 of via bibliotheek@wetteren.be