8 april 2011

Dinsdag 10 mei: Wetters gesprek met Etienne Vermeersch

Dirk Verhofstadt in gesprek met Etienne Vermeersch, een zoektocht naar waarheid.

Etienne Vermeersch, hij woont op Wetteren ten Ede, is filosoof, ethicus, scepticus en opiniemaker. Hij is emeritus-hoogleraar aan de Gentste universiteit.

Hij publiceerde een aantal boeken waaronder 'De ogen van de panda' en 'De rivier van Herakleitos' (in samenwerking met Johan Braeckman).

Dirk Verhofstadt is publicist en auteur van onder meer 'De derde feministische golf' en 'Pius XII en de vernietiging van de Joden'.

Johan Braeckman, professor wijsbegeerte aan de universiteit Gent, zorgt voor de inleiding.

Uitgeverij Home Academy bracht recent 2 cd-boxen uit met hoorcolleges van professor Braeckman over Darwin en de evolutietheorie en over kritisch denken.

Wetters gesprek met Etienne Vermeersch
Dinsdag 10 mei om 20 uur, in de bibliotheek, Markt 27 (eerste verdieping).

Inschrijven in de bibliotheek, graag vóór 7 mei (09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be

Boeken in de bibliotheek van Etienne Vermeersch, Dirk Verhofstadt en Johan Braeckman.