18 november 2011

Wetterse gesprekken: de wereld volgens William Van Laeken

Koen Braeckman in gesprek met William Van Laeken of een vermoeden hoe alles eruit ziet in 2011, op dinsdag 22 november om 20.15 uur, in de bibliotheek, Markt 27 (eerste verdieping).

William Van Laeken, woont in Hoeilaart, maar houdt de banden met 'thuisbasis' Wetteren nauw aan. Hij was tolk bij de EEG en journalist bij de VRT (vanaf 1971). Was tot voor kort het gezicht van het duidingsprogramma Panorama. Hij schreef 'Een vermoeden hoe alles eruit ziet' (1986).

Koen Braeckman, ook Wetteraar en VRT-radiojournalist praat met hem over zijn 'Vermoeden 2011 over hoe alles eruit ziet' in leven en werk, maar ook in reizen, film en muziek.

Wetters gesprek met William Van Laeken
Dinsdag 22 november om 20.15 uur
In de bibliotheek, Markt 27 (eerste verdieping).

Inschrijven in de bibliotheek, graag ten laatste 19 november (09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be)