9 mei 2012

U bent geflitst!

Ons Wetters gesprek van 8 mei over cultuur en armoede was een succes. Een goede opkomst en sprekers die iets te vertellen hadden.
André De Smet en Lucia De Dycker van het Plaatselijk WelzijnsOverleg brachten elk hun eigen verhaal over armoede en over hun beleving van cultuur.

Het PWO heeft ondertussen een tekst- en fotoboekje uitgebracht waarin mensen in armoede tonen dat ze van binnen én van buiten mooi zijn. Het boekje gaat over cultuur en armoede en over het omnio-statuut, en bevat getuigenissen van de 'fotomodellen'. De foto's uit het boek hangen tentoon in de bibliotheek aan de Markt. Het boekje kan je in de bibliotheek kopen: 10 euro (2,5 als je een vrijetijdspas hebt).

Zaterdag 12 mei is er ook nog een café chansons in cc de Poort.

1 opmerking:

1. Ja, het was goed! Vooral de uiteenlopende meningen en gevoelens over 'cultuur' waren interessant!

BeantwoordenVerwijderen