24 juli 2012

Pluk van de Petteflet in de bib van Overbeke (i.s.m. Grabbelpas)

Op dinsdag 31 juli kunnen alle kindjes genieten van de avonturenfilm 'Pluk van de Petteflet' in de bib van Overbeke. We volgen Pluk die in zijn appartementsgebouw (de Petteflet) met allerlei vreemde buren te maken krijgt. Gelukkig bezit Pluk een kraanwagentje dat hem en zijn vrienden naar allerlei avonturen brengt. Zo ontmoeten ze de familie Stamper met 7 ondeugende kindjes, mevrouw Helderder die het altijd netjes wil en de vogel Krullevaar.

De gratis filmvoorstelling vindt plaats in de bibliotheek van Overbeke (Bovenboekakker 2, 9230 Wetteren) en duurt van 14:30 tot 16:30. Alle kindjes van 6 tot en met 10 jaar zijn welkom, maar moeten zich wél vooraf inschrijven in de hoofdbibliotheek ( tel. 09/ 369.26.78 of bibliotheek@wetteren.be). Na de film kunnen de kindjes smullen van een lekker ijsje.