1 augustus 2012

Dat is nu de bibliotheek van mijn dromen

Stop met dromen en ga aan de slag!
Wie heeft deze woorden nooit te horen gekregen op school? En ging je toen aan de slag of bleef de verstrooiing? In de bib mag je in ieder geval dromen, we hebben niet liever. Duik weg in een bloedstollende thriller of raak in de ban van opzwepende muziek; ongeacht wat je wakker houdt of wat je boeit, de bib heeft het ongetwijfeld in huis. Daarom is deze plek zo leuk om telkens weer te ontdekken.

Maar hoe ziet de perfecte bib eruit in jouw verbeelding? En wat moet er veranderen om onze bib om te toveren in jouw droombibliotheek?

Naar aanleiding van de Bibliotheekweek (20 – 28 oktober ‘12), getiteld 'Wie wordt de bibste van het land?'mag je fantaseren hoe jij de bib van de toekomst ziet. We willen weten wat je in de bib mist en wat je nog graag wil beleven.Het beleid voor de komende zes jaar wordt geschreven en we horen graag jouw stem. Wil je graag WiFi in de bib? Zouden meer planten en bloemen jouw bezoek aangenamer maken? Verlang je naar een stille studieruimte? Deel dan je voorstellen op deze website en maak kans op een heerlijke espresso voor al je volgende bibliotheekbezoeken!