8 augustus 2012

Kermispraat

De bibliotheek organiseert voor de tweede keer Kermispraat. Dit jaar staat 'Bij Petakker' centraal in dit kermisprogramma en wordt deze oude feestzaal gehuldigd met teksten, liederen en dans.

Trees Veeckman en Eric Eeckhout brengen teksten rond dansen, eerste liefdes, kermisvertier en de danszaal 'Bij Petakker' - de vroegere bekende feestzaal aan het station. Sarah De Winter vult aan met chansons, liedjes en tapdans.

Iedereen is welkom voor dit gevarieerde kermisprogramma met Wetterse vlaai op donderdag 6 september om 14.30 uur in CC De Poort, Markt 27.
Gratis, maar wel vooraf inschrijven in de bibliotheek, Markt 27, tel. 09/369.26.78 of bibliotheek@wetteren.be . Let op: de bib is gesloten op maandag 3 en dinsdag 4 september.