1 oktober 2012

Freeltje, het geheimzinnige beestje

Op woensdag 31 oktober om 14.30 uur bezoekt Freeltje, een geheimzinnig beestje dat tijdens een onweer gevonden werd en zo terecht kwam in de mensenwereld, de bibliotheek.

In deze productie van Driƫl vindt Freeltje dat de wezens op deze planeet soms vreemde talen spreken en verschillende karakters hebben die ook wel eens botsen. Het superzachte en zoetgeurende Freeltje heeft echter de gave een beetje toenadering en verzoening te brengen tussen de kwebbelende mensenkinderen.

Deze productie richt zich tot kinderen van 6 tot 9 jaar en gaat door in de bibliotheek (tweede verdieping). Inschrijven is verplicht en gebeurt in de bibliotheek voor 28 oktober. (opgelet: het aantal inschrijvingen is beperkt!)