29 oktober 2012

De logeerberen staan opnieuw paraat!

"Kon er maar elke avond een logeerbeertje blijven slapen. Elke week mag Michiel één boekje kiezen uit de bibliotheek en als Siem komt logeren heeft hij er plots drie! Hij vindt het super zo'n grote keuze. Maar hij hoeft niet te kiezen... papa leest ze allemaal voor."

Dit is één van de vele enthousiaste reacties uit het berenboekje.

Ben je juf of meester van een eerste kleuterklas en wil je graag een logeerbeer in je klas?
Nadat Bob, Jip, Lola, Ot, Pip, Ries, Siem of Teun met jullie heeft kennis gemaakt, mag hij mee naar de klas om vervolgens elke avond bij een van de kleuters te gaan logeren.

Interesse?
Maak dan een afspraak met Els De Smet (voor de hoofdbibliotheek: els.desmet@wetteren.be), Annie Bauwens (voor bibliotheek Massemen: annie.bauwens@wetteren.be) of Ann Van Vaerenberg (voor bibliotheek Overbeke: ann.vanvaerenberg@wetteren.be).