12 oktober 2012

Wetters gesprek met Jef Bracke en Eric Bracke

Jef Brackes adagium was "burgemeesters komen, schepenen vergaan, maar de secretaris blijft pal staan". Edoch, niets is voor altijd.
Jef Bracke, de fietsende gemeentesecretaris, met ingang van 1 augustus "op rust gesteld", "uitgezongen" door de vrouwelijke helft van het gemeentepersoneel, voor bewezen diensten "ver-ere-merkt". Laat hij op dinsdag 13 november eindelijk het achterste van zijn tong zien? Zal zijn broer Eric hem de pieren uit de neus vragen?

Jef Bracke in gesprek met zijn broer Eric Bracke gaat door op dinsdag 13 november om 20.15 uur in de hoofdbibliotheek (1ste verdieping). De lezing is gratis, wel graag vooraf inschrijven in de bibliotheek (tel. 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be