13 december 2012

Filmvoorstelling Nanny McPhee in bib Overbeke

Op vrijdag 4 januari vindt de filmvoorstelling van Nanny McPhee in de bib van Overbeke plaats. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom om samen betoverd te worden door deze snuggere kinderjuffrouw. Om de kinderen extra in de watten te leggen tijdens de kerstvakantie, is er ook chocolademelk en cake.
In deze film wordt Nanny McPhee ingehuurd om toezicht te houden op de zeven kinderen van mister Brown. De kinderen hebben het niet zo op gouvernantes en hebben een reputatie hen snel weer de deur uit te werken. Nanny McPhee gebruikt echter magie om de kinderen het nodige bij te brengen.

De filmvoorstelling begint om 14 uur en duurt tot 16.15 uur. Deelname is gratis, maar gelieve vooraf in te schrijven. Dit kun je doen in de bibliotheek van Overbeke of in de hoofdbibliotheek, tel. 09/369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be