17 december 2012

On the road met Cinébib

De bibliotheek heeft een nieuwe lading dvd's van Cinébib ontvangen die terug een drietal maand bij ons te gast mogen zijn.

Thema is deze keer On the road, het gaat m.a.w. over films die te maken hebben met reizen, onderweg zijn maar ook met jezelf ontdekken.

De personages in deze 20 films zijn steeds onderweg, zoekend naar zichzelf en de zin van het leven. De collectie bestaat o.a. uit humoristische films (Drôle de Félix), Belgische films (De laatste zomer, Eldorado, Small gods), wereldfilms (In this world, Lower city), maar bevat ook enkele kaskrakers (Into the wild, Y tu mamá también).
Voor elk wat wils dus.

Je vindt de dvd's in de Cinébibdisplay in de buurt van de volwassendvd's en net zoals de vorige keer kunnen ze slechts voor 1 week ontleend worden, met de mogelijkheid om ze nog een weekje te verlengen.

En indien jouw voorkeurdvd al zou uitgeleend zijn, nog een tip: kijk ook eens bij onze gewone collectie want buiten Cinema, aspirins and vultures en Kikujiro heeft de bibliotheek ze allemaal in huis.