13 januari 2013

De Leesdijk, de leukste op Facebook : kom je USB-stick halen

Jouw bib is hip: ze legt je in de watten, heeft een mooie collectie en nodigt interessante sprekers uit. Maar wist je dat de bib van de buurgemeente minstens even hip is? Wil je dat wel eens zien? Bezoek dan de facebookpagina van De Leesdijk op www.facebook.com/leesdijk. Berichten, evenementen en foto’s houden je daar op de hoogte van het reilen en zeilen van de 9 bibliotheken van De Leesdijk.

Je gaat trouwens niet voor niets naar www.facebook.com/leesdijk. We belonen je graag met een speciaal voor De Leesdijk ontworpen USB-stick met neklint.

Wat je daarvoor moet doen? Poepsimpel. Vind ons leuk, post een ‘ik-vind-dit-leuk-foto van jezelf (met de duim omhoog aub) én zeg bij ‘Locatie’ in welke bibliotheek van De Leesdijk je de stick wilt komen halen. Rep je vervolgens naar de bibliotheek, want de voorraad USB-sticks is uiteraard niet onbeperkt. Succes!

Klik voor de openingstijden op de naam van jouw bibliotheek van De Leesdijk: Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

De USB-sticks kunnen we je aanbieden dankzij de steun van de provincie Oost-Vlaanderen.