23 mei 2013

Ola!Peloezza op 8 juni

Wriemelen op een springkasteel, de clown uithangen, kliederen met klei, prullen pimpen tot grappige juweeltjes, een houten paradijs bouwen (met hangmat!),… Tijdens het zomerse doe-festival Ola!Peloezza kan het allemaal.

Op zaterdag 8 juni palmt Ola!Peloezza van 14.00 tot 18.00 uur de grasvelden, pleintjes en bomen rond De Warande in.

Kinderen van 4 tot 12 jaar storten zich in het creatieve feestgedruis. Ondertussen worden hun mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, ooms en tantes, peters en meters liefdevol ontvangen in de Ouderopvang.

Al helemaal in Ola!Peloezza-stemming? Bekijk dan het volledige programma in de flyer. Voor meer informatie kan je terecht in de bibliotheek van Wetteren, 09 369 26 78. Ola!Peloezza is gratis. Reserveren is niet nodig.

Ola!Peloezza is een initiatief van cc Nova, Jeugddienst, Bibliotheek en Dienst Cultuur Wetteren i.s.m. Wereldwinkel Wetteren