31 juli 2013

Festivalitis zomer 2013

Ben je verhit thuis geraakt na de eerste tropisch-zomerse muziekfestivals? Of ben je nog niet uitgefeest?

In de bib volgen we de festivals verder op met affiches, flyers, info en cd's als voorproefje. Aan jou de keuze!

We zijn wel benieuwd naar je belevenissen, extases en ontgoochelingen op de weide, backstage als VIP en aan de bar...

Herbeleef je favorieten op en naast het podium en schrijf er over op de achterzijde van de flyer die je kan vinden aan de balies vooraan, mail naar bibliotheek@wetteren.be of plaats een reactie op de facebookpagina van de bibliotheek.

We plaatsen dan een mooie selectie in een festivalbijdrage onder de rubriek muziekfragmenten op de blog.

De muziekjes hieronder zijn gelinkt aan de artiesten op diverse podia deze zomer.

Vergeet je oordopjes niet!