25 juli 2013

Workshop tablets in de bib


Van een euforische “Hoera, ik heb eindelijk ook een tablet of iPad” naar “Help, wat moet ik met dat ding”. Komt het je bekend voor? Tijdens de workshop tablets in de bib ontdek je wat je met een tablet kan, wat niet lukt en vooral hoe het moet.

Verwacht geen klassieke cursus. In deze workshop ga je na een korte, klassikale inleiding zelf aan de slag. Stap voor stap geraak je vertrouwd met je tablet. Wil het toch niet vlotten? Dan kan je de andere deelnemers of begeleider om raad vragen.

De workshop richt zich tot beginnende tabletgebruikers. De deelnemers brengen bij voorkeur hun eigen tablet mee. De bib heeft een beperkt aantal tablets. Wil je er eentje gebruiken? Vermeld dat dan bij je inschrijving.

De workshop vindt plaats op donderdag 12 september (van 14.00 tot 16.00 uur) en ook nog eens op donderdag 19 september (van 19.00 tot 21.00 uur). Deelnemen kost 4 euro (2 euro met een Wetterse vrijetijdspas). Inschrijven kan in de bib, 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be.

Er zijn ook nog enkele plaatsen vrij voor de twee computerinitiaties “starters vervolg” die beginnen op 1 oktober of 15 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten