30 september 2013

Aperitieven met Annelies Rutten en Roel Van Bambost

Op zondag 20 oktober zijn journaliste Annelies Rutten en filmkenner Roel Van Bambost onze gasten voor een aperitiefgesprek in het kader van de Bibliotheekweek. Hij laat haar aan het woord over haar journalistieke loopbaan bij De Gentenaar en Het Nieuwsblad, haar boek “Ode aan de Muide” en De slimste mens ter wereld.

Krantenjournalisten genieten zelden bekendheid bij een breed publiek. Dat Vlaanderen Annelies Rutten wel kent, heeft veel te maken met haar deelname aan De slimste mens ter wereld in 2007. Een quiz die ze trouwens als eerste vrouw won. Sinds kort kent de tv-carrière van Annelies trouwens een vervolg: ze werkt mee aan het actualiteitsprogramma De Eerste Show op Libelle TV.

Dit gesprek vindt plaats op zondag 20 oktober om 10.30 uur in de bibliotheek (1e verdieping). Reserveren doe je in de bibliotheek, 09/369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be . Per lezing betaal je 5 euro. Wil je ook deelnemen aan de andere aperitiefgesprekken van De Leesdijk? Dan betaal je 20 euro voor een abonnement (9 lezingen).

Organisatie i.s.m. De Leesdijk, in het kader van de Bibliotheekweek