8 september 2013

Rector Paul Van Cauwenberge vrijdag in de bibliotheek

We hadden het perfect gepland. Maandag 6 mei, verkiezingen voor de nieuwe rector van UGent, dinsdag ons Wetters gesprek met rector Paul Van Cauwenberge en woensdag bevestiging van de nieuwe rector en vice-rector. We hielden echter geen rekening met een gehaaste goederentreinbestuurder in de nacht van 3 op 4 mei.

Uitstel maar geen afstel. Nu vrijdag 13 september - ai een vrijdag de dertiende - komen (de nog enkele weken rector) Paul Van Cauwenberge en professor Johan Braeckman (die interviewt) naar de bibliotheek voor hun Wetterse gesprek.

Nog even kort de loopbaan van rector Paul Van Cauwenberge: eerst assistent, dan hoogleraar, vijf jaar decaan van de faculteit geneeskunde, en ten slotte acht jaar rector van de Gentse universiteit.

Wetters gesprek met Paul Van Cauwenberge: gratis, vrijdag 13 september, 20 uur, bibliotheek, Markt 27 (1ste verdieping). Graag vooraf reserveren in de bibliotheek, 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be.