2 oktober 2013

Speurneuzen in de bib

Vraag je je soms af wat er gebeurt nadat de bib haar deuren sluit? Wanneer de lichten uitgaan en iedereen naar huis gaat? Op zaterdag 26 oktober mag je inbreken in de bib. Je opdracht? Leen stiekem 30 boeken in de bib. Maar opgelet voor de nachtwaker!

Mooss vzw ontwikkelde dit spannende bibspel, om te spelen met ouders en kinderen vanaf 9 jaar, in de bib, na sluitingstijd.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan snel in! Dit kan in de bibliotheek, via 09/369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be . Deelname kost 4 euro (2 euro met vrijetijdspas). Let op, je inschrijving is pas definitief na betaling.

2 opmerkingen:

1. Dit was echt een topper! Dankjewel voor de leuke avond.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te horen dat jullie genoten hebben van het speurneuzen in de bib! We twijfelden nog om het spel enkel voor kinderen te organiseren. Maar toen zagen we al die rood aangelopen volwassenen koortsachtig zoeken... Ook wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar!

BeantwoordenVerwijderen