7 januari 2014

Bib beloont eerste lezers via leeskaart

Zit je in het eerste leerjaar en ben je gebeten door boeken? Of nog niet? Met de leeskaart beloont de bib startende boekenwurmen en haalt ze ook aarzelende lezers over de streep.

Tussen januari en eind juni 2014 kan je in een van de Wetterse bibliotheken een leeskaart vragen.
Telkens wanneer je in je vrije tijd (niet met de klas) één of meer boeken mee naar huis neemt, mag je een sticker op je leeskaart kleven.
In ruil voor een volle leeskaart (vijf stickers) heeft de bib een verrassing voor je.

Voor meer informatie kan je bellen naar 09 369 26 78 of mailen naar bibliotheek@wetteren.be. Of breng gewoon een bezoekje aan de bib. We maken je dan meteen wegwijs in de eerste leesboeken, stripverhalen, prentenboeken en weetboeken die we voor je in huis hebben.

De actie loopt in de hoofdbibliotheek, Massemen en Overbeke.