15 januari 2014

Starterscursussen “Leren werken met de computer”

Je reis plannen, een nieuw recept uitproberen, de vakantiefoto’s van je kinderen bekijken,… Je mist veel als je (nog) niet met de computer of internet vertrouwd bent. De computercursussen voor starters van de bib zetten je al een heel eind op weg.

Stap voor stap, in een kleine groep, oefen je basisvaardigheden zoals werken met een muis of klavier. Je leert een document maken, opslaan, wijzigen … En je krijgt ook inzicht in de structuur van je computer.

Voor de starterscursus is geen voorkennis nodig. Wie al met een computer overweg kan, sluit aan bij de cursus “starters vervolg”.

Elke reeks neemt vier voormiddagen in beslag, van 9.00 tot 12.00 uur.

Data starters:

• Dinsdag 11 februari
  • Vrijdag 14 februari
  • Dinsdag 18 februari
  • Vrijdag 21 februari

Data starters vervolg:

• Maandag 17 februari
  • Woensdag 19 februari
  • Maandag 24 februari
  • Woensdag 26 februari
Of:
  • Dinsdag 6 mei