19 februari 2014

Digitale week in de bib

Tijdens de Digitale Week (van 19 tot 27 april) geeft de bib met enkele korte kennismakingslessen een antwoord op twee prangende digitale vragen.

Kennismaking met tablets

Een tablet, een laptop of toch maar een “gewone” computer? En welk soort tablet koop je dan best? Tijdens een korte kennismaking maken we je wegwijs in de wereld van de tablets. Je kan aansluiten bij drie momenten: dinsdag 22 april (9-11 uur), donderdag 24 april (14-16 uur) en donderdag 24 april (19-21 uur).

Foto’s bewerken met Picasa

Een vakantiefoto waarvan je de rand wil bijsnijden, rode ogen verwijderen of die je wil delen met vrienden of familie… Met het gratis programma Picasa geraak je al een eind op weg. Tijdens een korte introductie maak je kennis met de mogelijkheden en een aantal basisbewerkingen van Picasa. We organiseren de kennismakingsles op dinsdag 22 april (20-22 uur) en vrijdag 25 april (9-11 uur).

Praktische info

In de bibliotheek, Markt 27, 9230 Wetteren.
Prijs per les: 2 euro (1 euro met een vrijetijdspas).
Inschrijven: in de bibliotheek, 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be

Opgelet: het gaat om korte kennismakingslessen, geen actieve workshops. Een tablet meebrengen is dus niet nodig.

De Digitale Week is een initiatief van LINC vzw
Meer info: www.digitaleweek.be