12 februari 2014

Van bib naar bed: gevaarlijk “voorlacen” in de bib

Echt gevaarlijk zien ze er niet uit, de twee dametjes van Lady Lace. Ze komen in de bib “voorlacen” voor de jeugdboekenweek. Het thema dit jaar is “gevaar”. En dus brengt Lady Lace verhalen mee met een gevaarlijk kantje. Over monsters onder je bed, tijgers die je nachtrust verstoren en spoken die overal en nergens opduiken. Gelukkig keert de rust terug nog voor de dametjes de laatste pagina omdraaien. En kan je zonder schrik naar bed!

De dames van Lady Lace komen op vrijdag 21 maart naar de bib en lezen voor aan kinderen van 3 tot 6 jaar. Het voorlezen vindt plaats om 17.50 uur, 18.30 uur en 19.10 uur. Deelnemen is gratis, maar gelieve voor 19 maart in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven doe je in de hoofdbibliotheek (Markt 27), 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be