19 februari 2014

Wetters gesprek met Stefan Brijs

Begin april 2014 verhuist auteur Stefan Brijs naar het Spaanse Malaga. In maart geeft hij eerst nog een beperkt aantal lezingen in Vlaanderen. Een van de stopplaatsen van zijn literaire tournee is Wetteren op dinsdag 18 maart.

In 2011 belandde auteur Stefan Brijs met zijn roman ‘Post voor mevrouw Bromley’ bovenaan de lijst met favoriete boeken van de Wetterse bibliotheekbezoekers. Met de herdenking van WOI staat de roman weer helemaal in de aandacht. Terecht, want het is een van de meest indrukwekkende romans die over die periode in ons taalgebied werd geschreven.

Stefan Brijs werkte 5 jaar aan zijn opvolger voor ‘De engelenmaker’. Tijdens het Wetterse gesprek vertelt de auteur hoe zo’n schrijfproces precies verloopt. En misschien geeft hij ook al iets prijs van zijn nieuwe roman…

Praktische info:

Dinsdag 18 maart 2014 om 20.00 uur.
Bibliotheek (1ste verdieping), Markt 27, Wetteren.
Tickets: € 6 / € 5 (-26) / € 3 (vrijetijdspas).
Reserveren: Bibliotheek Wetteren, 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be.