11 februari 2014

Workshop verhalen vertellen online

Een straf vakantieverhaal vertellen via een zelfgemaakt filmpje? Met een tablet (en de hulp van een van je ouders) lukt het je in een recordtempo. Terwijl jij een knotsgekke foto of geluid zoekt, bedenkt je mama of papa een leuke tekst. Of andersom. Tussendoor leer je wat allemaal kan en mag op het internet, maar ook wat je beter niet doet.

Deze workshop vindt plaats in de hoofdbib op zaterdag 12 april van 13.30 uur tot en met 16.30 uur en is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. De kinderen moeten vergezeld worden door één ouder. Bij voorkeur breng je je eigen tablet mee.

Per duo betaal je 4 euro (2 euro met vrijetijdspas). Inschrijven doe je in de bibliotheek (Markt 27), 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be

De workshop van Mediaraven sluit aan bij de fototentoonstelling “Opvoeden samen aanpakken” die van 11 tot 25 april in de 9 bibliotheken van het samenwerkingsverband De Leesdijk te zien is.

Met steun van De Leesdijk en Provincie Oost-Vlaanderen.