14 maart 2014

Filmvoorstelling Dolfje Weerwolfje


Op de avond van Dolfjes zevende verjaardag, wanneer de maan vol aan de hemel staat, gebeuren er plots vreemde dingen. Witte pluizige oortjes, een zachte vacht over zijn hele lijf, scherpe klauwen en tanden: Dolfje verandert in een wolfje! Vanaf nu springt hij bij iedere volle maan uit zijn slaapkamerraam, jaagt op kippen en zit katten achterna. Maar Dolfje wil helemaal geen wolfje zijn. En wat als zijn pleegouders dit ontdekken? Zullen ze hem dan nog wel graag zien?

Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul Van Loon. Regisseur Joram L├╝rsen bewees al eerder met In Oranje en Het Geheim dat hij een meester is in het maken van kinderfilms, en dat is deze keer niet anders. Dolfje Weerwolfje is een even spannende als schattige film over de onzekerheid van het anders zijn en de angst om er niet bij te horen.


Op vrijdag 11 april kan je om 14 uur gratis naar deze film komen kijken in de bib van Overbeke (Bovenboekakker 2, Wetteren). De film is bedoeld voor kinderen vanaf de derde kleuterklas en is Nederlands gesproken. Na de film krijg je een lekker ijsje. (Groot)ouders zijn ook welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten