29 april 2014

Van bib naar bed met Tine Mortier en Zoeperman

Voor de laatste “Van bib naar bed” voor de zomervakantie krijgen we zoeperbezoek: schrijfster Tine Mortier leest in de vertelhoek van de bib voor uit haar grappige en spannende Zoeperman-verhalen. Wanneer iemand om hulp roept, dan zoeft de kleine Zoeperman pijlsnel door de lucht, het gevaar tegemoet.

Van al dat redden worden ook zoeperhelden moe... Dan brengt hun Zoepermama hen naar bed en dromen ze de allerzoetste dromen.

Je kan aansluiten bij twee vertelmomenten: om 18.30 of 19.10 uur. Voor het comfort van publiek en verteller beperken we het aantal kinderen per sessie. Reserveren is dus de boodschap. Dat kan in de bibliotheek, telefonisch op 09 369 26 78 of via mail. Vermeld dan de naam van je kind(eren), het geboortejaar en het uur waarop je wil langskomen. De voorleesactiviteit is gratis.