3 juni 2014

Lees eens een e-boek

Een koffer vol boeken meesleuren op vakantie of 400 boeken meenemen op je smartphone of tablet? De bibliotheek helpt je e-boeken lezen.
Bekijk alvast ons aanbod op e-boeken.bibliotheek.be.

Sommige van de aangeboden e-boeken kan je gratis lenen. Van elk ander e-boek kan je altijd de eerste bladzijden lezen, om daarna te beslissen of je het wilt lenen. In de bibliotheek kan je daarvoor een leentegoed kopen van € 5, waarmee je 3 e-boeken kan lenen.

E-boeken hebben enkele praktische voordelen:
  • Ze zijn altijd beschikbaar, nooit uitgeleend, reserveren is dus niet nodig.
  • Lezen doe je offline, je hebt dus geen internetverbinding nodig.
  • Er is geen boete en terugbrengen hoeft niet, het e-boek wordt na de leentermijn van 4 weken immers automatisch verwijderd. Wil je de leentermijn verlengen, dan download je het boek opnieuw.
Lees meer in onze folder 'Altijd een boek op zak met de e-boeken-app'. We helpen je graag bij het downloaden van de app en de e-boeken.