7 augustus 2014

Zzzzoek je mee naar de schat van Vlieg?

De zzzzomervakantie is halfweg. Er zijn nog welgeteld 24 dagen over om in alle verborgen hoeken en kanten van Wetteren op zoek te gaan naar de schatkist van Vlieg.

Heel wat jonge speurneuzen brachten de zoektocht al tot een goed einde. Benieuwd wat ze ervan vonden? Lees dan hier het verslagje van een speurder op de website Uitmetvlieg:

“S u p e r !!! Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ook een aanrader voor wie de streek niet zo goed kent. Met het stratenplan/wandelkaartje is alles heel goed terug te vinden. Je eindigt ook op de startplaats. Je kan de auto gewoon laten staan op de parking bij de bib. Ook heel leuk om in groep te doen.”

Ook zzzzzin gekregen om samen uit te vliegen? Kom dan voor eind augustus je speurneusboekje ophalen in de bibliotheek van Wetteren (Markt 27).