17 september 2014

Brochure vormingsaanbod Wetteren

Steeds meer volwassenen scholen zich bij in het avondonderwijs. Maar ook buiten de schoolmuren kan je je kennis blijvend bijspijkeren. Een creatieve workshop, een ontluisterende lezing, een cursus koken of klussen in huis…Het vormingsaanbod van de Wetterse verenigingen en gemeentediensten is uitgebreid en gevarieerd.

We bundelden deze vormingsactiviteiten voor het najaar van 2014 in een handige overzichtsbrochure. Je vindt de papieren versie van de brochure o.a. in de bibliotheek.

Begin 2015 verschijnt een nieuwe brochure met de lezingen, cursussen en workshop die je in Wetteren kan volgen van januari tot juni 2015.

Meer informatie:
Bibliotheek Wetteren, Markt 27 - Wetteren, 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be