3 oktober 2014

Verhalen over de Groote Oorlog

Honderd jaar geleden brak de Eerste Wereldoorlog uit. Deze oorlog heeft aan miljoenen mensen het leven gekost en heeft een blijvende stempel op de wereldgeschiedenis gedrukt. Ook Wetteren bleef niet gespaard.

Ook de bibliotheek herdenkt de Groote Oorlog. Op zondag 19 oktober om 14.30 uur vertelt Ann Jacobs aangrijpende verhalen over WO I in cafetaria Scheldezicht (Wegvoeringstraat 57, Wetteren). Op zondag 9 november om 14.30 uur vertelt ze de verhalen nog een keer in het parochiecentrum van Overbeke (Bovenboekakker 2, Wetteren).

Deelnemen kost 5.00 euro (Vriendenpas cc Nova 4 euro. Vrijetijdspas 2.50 euro). Inschrijven doe je in de bibliotheek (Markt 27), 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be