12 november 2014

Wetters gesprek met Prof. Hélène Casman - Erfrecht en successieplanning

Niemand betaalt graag successierechten. Hoe zorg je ervoor dat je erfgenamen geen of minder successierechten betalen? Hoe en wanneer moet je dat dan doen? Prof. Hélène Casman, drijvende kracht achter de recente hervorming van het erfrecht, beantwoordt al je vragen op een bevattelijke manier.

Twee jaar geleden werd het erfrecht grondig herbekeken en gemoderniseerd. Professor Hélène Casman legde haar jarenlange expertise als hoogleraar familiaal vermogensrecht aan de VUB en erenotaris in de schaal om die hervorming zo snel mogelijk op de rails te krijgen. Wie beter dan Hélène Casman kan je wegwijs maken in deze soms complexe materie waar iedereen op een bepaald moment mee te maken krijgt?

Praktische info:

• Organisatie: Bibliotheek Wetteren i.s.m. Seniorenraad Wetteren
  • Dinsdag 2 december om 20 uur
  • Locatie: Bibliotheek Wetteren, Markt 27 (1ste verdieping), Wetteren
  • Tickets: 5 euro / 4 euro (vriendenpas cc Nova, -26) / 2,50 euro (vrijetijdspas)
  • Info & reserveren: 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be