16 januari 2015

Brochure vormingsaanbod Wetteren

Met kennis van zaken een boompje opzetten over de recente politieke gebeurtenissen? Je interieur feestelijk versieren met boomschors en takjes? Meer te weten komen over je stamboom? Vanuit welke hoek je een onderwerp ook wil benaderen, in het Wetterse vormingsaanbod vind je ongetwijfeld de geschikte cursus, workshop of lezing die je daarbij op weg helpt.

Voor wie soms door het bos de bomen niet meer ziet, bundelden we de vele lezingen, cursussen en workshops voor het voorjaar van 2015 in een handige overzichtsbrochure. Bekijk je het aanbod liever op papier, dan vind je de vormingsbrochure o.a. ook terug in de bibliotheek van Wetteren.

Meer informatie:
Bibliotheek Wetteren, Markt 27 - Wetteren, 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be