14 januari 2015

Mijn Ovinob is dood. Leve Mijn Bibliotheek!

Mijn Ovinob is Mijn bibliotheek geworden! Het is niet alleen een nieuwe naam voor het van thuis uit beheren van je activiteiten in de bibliotheek (lenen, verlengen, reserveren…), het biedt vooral méér mogelijkheden. Je stapt dan ook best over van Mijn Ovinob naar Mijn Bibliotheek. Je kan daarvoor onmiddellijk naar mijn.bibliotheek.be gaan of de link volgen op wetteren.bibliotheek.be en www.bibliotheekwetteren.be.

Met Mijn Bibliotheek kan je aan de slag op je pc of laptop, maar ook op je tablet én op je smartphone. Je dient wel te beschikken over een recente versie van je browser (Explorer, Firefox, Chrome of Safari).

In Mijn Bibliotheek kijk je na welke materialen je momenteel thuis hebt en welke je ooit geleend hebt, verleng je de leentermijn, reserveer je materialen, doe je aankoopsuggesties en stel je je eigen wenslijstje samen.

Ben je ook lid van bijvoorbeeld bibliotheek Laarne of Wichelen, dan heb je toch maar één Mijn bibliotheek account nodig. En kom je met meerdere gezinsleden naar de bibliotheek, dan kan je hun bibliotheekkaarten koppelen aan jouw account.

Met Mijn Bibliotheek komen bovendien de digitale collecties van de bibliotheek je huiskamer binnen. Zoek eens een artikel op in het Krantenarchief, leen e-boeken voor op je tablet of smartphone of lees een Fundels prentenboek of AVI-boek.

Redenen te over dus om over te stappen naar of je aan te melden bij mijn.bibliotheek.be.