17 februari 2015

Lezing Nic Balthazar - Verander de klimaatverandering

Meer en heviger neerslag, stormen en overstromingen of juist vaker droge periodes … De klimaatverandering is duidelijk ingezet. Toch staat de klimaatcrisis niet bovenaan de politieke (en onze) agenda. Met een hoop filmpjes legt Nic Balthazar uit waarom we ons zorgen moeten maken, maar vooral hoe we de klimaatverandering kunnen veranderen.

Filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar legt in deze interactieve lezing uit waarom we ons zorgen moeten maken. Verwacht geen gortdroge opsomming van alle klimaatrampen waar we ons in de nabije toekomst aan mogen verwachten, wel een bevlogen verhaal met een hoop film- en beeldmateriaal.

Nic Balthazar breekt in deze lezing een lans voor een andere manier van denken, ondernemen, werken en leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.

Praktische info:
  • Organisatie: bibliotheek Wetteren i.s.m. dienst Leefmilieu
  • Woensdag 25 maart '15 om 20.00 uur
  • Locatie: bibliotheek (eerste verdieping), Markt 27, Wetteren
  • Tickets: 5 euro / 4 euro (vriendenpas cc Nova, -26) / 2.50 euro (vrijetijdspas)
  • Info & reserveren: 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be