19 maart 2015

De bib speelt buiten

Op woensdag 1 april zet de bib van 13 tot 17 uur de computerschermen uit. Waarom zou je binnen blijven als er op de Buitenspeeldag zoveel leuke dingen te beleven zijn? Dus: zet je televisie of computer uit, sla de boeken toe en haast je naar het dorpsplein van Massemen. Je vindt er een knotsgek springkasteel (het grootste van België!) en de zotste sporten en spelletjes. We schminken je ook een grappig 1 april-gezicht.

Voor de bib betekent de Buitenspeeldag ook het einde van de Jeugdboekenweek. Dit jaar is het thema humor. Perfect dus voor een Buitenspeeldag op 1 april! De bib zet je lachspieren aan het werk met een pret-estafette, een spel vol boeken en grappige opdrachten die je doen hikken van het lachen.

-op het dorpsplein van Massemen
-woensdag 1 april van 13 tot 17 uur. Begeleid vertrek vanuit Habbekrats (in de Bookmolenstraat 6) om 13.30 uur.
-kom zoveel mogelijk met de fiets. Zo vermijd je parkeerproblemen én kan je het fietsparcours uittesten.
-de Buitenspeeldag is gratis. Er is een vieruurtje voorzien. Reserveren is niet nodig.