4 juni 2015

Ola!Peloezza

Waar kan je als ridder of jonkvrouw een rondje draaien op een paardenmolen, meebouwen aan een gigantische bamboeburcht én in een handomdraai een katapult knutselen? Dat kan toch alleen op Ola!Peloezza, het zomerse doe-festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar (en hun mama’s en papa’s, ooms en tantes …).

Op zaterdag 13 juni (van 14 tot 18 uur) ontdek je in De Warande allerlei kunstige kunstjes en kan je naar hartenlust proeven van knotsgekke activiteiten: in zeepkisten racen, boodschappentasjes pimpen, vogels spotten, met henna schilderen … Met de zomer in zicht rolt de bibliotheek ook al een eerste keer haar strandbib uit. Kom en kijk, doe en beleef: dat is de leuze die namiddag.

Meedoen aan Ola!Peloezza is simpel én gratis. Je haalt vanaf 14 uur aan het festivalonthaal de deelnamesticker af, kleeft hem op je T-shirt en je bent helemaal klaar om erin te vliegen. Bij slecht weer is er een vervangprogramma in de sporthal.

Meer info:
Bibliotheek Wetteren, 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be