21 september 2015

10 jaar cc Nova: de bib feest mee


Cultuurcentrum Nova bestaat 10 jaar. Een verjaardag, dat moet je vieren. Met taart en muziek en nog veel meer. Op zaterdag 26 september feest cc Nova 10 uur lang, van 12 tot 22 uur.


Van bib naar bed: Azizi en de kleine blauwe vogel

Ook de bibliotheek feest mee. Toneelgezelschap luxemburg komt in de bib langs met een koffer vol boeken. Twee acteurs vertellen en spelen het verhaal “Azizi en de kleine blauwe vogel” van schrijfster La├»la Koubaa. Met een groot boek op schoot ga je mee op avontuur in een sprookjesachtige wereld. En na afloop ben je klaar voor een nacht vol wondere dromen.


De voorleessessies zijn gratis en richten zich tot kinderen vanaf 4 jaar. Je kan aansluiten om 18 en 18.50 uur. Er is maar een beperkt aantal plaatsen in de knusse voorleeshoek van de bib. Reserveren kan enkel op zaterdag 26 september aan het feestonthaal van cc Nova vanaf 12 uur.


Miniconcert Tom Vanstiphout & guests

Tom Vanstiphout is muzikant bij heel wat topartiesten: hij is de vaste gitarist van Milow en werkt ook al lang samen met o.m. Bart Peeters en Clouseau. Maar hij staat ook met een eigen repertoire op de planken. Om 18 uur speelt hij enkele nummers in de tuin van de bib. Niet met zijn vaste trio, maar met een speciale Wetterse begeleidingsband: Hannes De Maeyer (toetsen), Thomas Vincke (drums) en Stijn Tondeleir (bas). Het concert is gratis, reserveren is niet nodig.


Zin in nog meer feestelijke activiteiten bij onze buren? Bekijk dan het volledige programma op www.ccnovawetteren.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten