19 oktober 2015

Met verhalen de wijde wereld in

Je hoeft in de herfstvakantie niet ver op reis te gaan om toch de wijde wereld in te trekken. Op vrijdag 6 november (om 15 uur) nemen twee vertellers je in de bibliotheek mee naar een wereld vol betovering en magie.

Vroeg of laat kan het gebeuren. Dan moet je vertrekken. Omdat het avontuur je roept. Of gewoon omdat het jeukt om de wereld te verkennen. Je neus achterna. Door wouden en woestijnen. Te voet of te paard. In de armen van een djinn. Of op de rug van een draak. Je ontdekt altijd wel iets wonderlijks.

Een project van Provincie Oost-Vlaanderen i.s.m. Van Stoel tot Stoel vzw, met de vertellers Veerle Ernalsteen en Madeleine Nieuwlaat van TcollectiefvertelT.

Deze vertelactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders is gratis, maar je reserveert wel best vooraf in de bibliotheek, via 09 369 26 78 of bibliotheek@wetteren.be.

Otto is een neushoorn

Ook in cc Nova beleef je in de herfstvakantie dicht bij huis de gekste avonturen. Hoezo, jou overkomt nooit iets geks? Wacht maar, soms is er niet meer nodig dan een magisch potlood om een neushoorn in je woonkamer te toveren. Hoe het dan verder moet met dat briesende beest in je buurt, zie je op woensdag 4 november om 14.30 uur in de familiefilm “Otto is een neushoorn” (vanaf 4 jaar).