26 november 2015

Infosessie Voorlezen voor jonge kinderen

Als start van het voorleesproject Thuis in boekjes geeft Kyra Fastenau (De Boekenkaravaan, Antwerpen) een heleboel tips over fijne kinderboeken en voorlezen voor jonge kinderen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze gratis infosessie.

De bibliotheek lanceerde onlangs een oproep om extra voorleesvrijwilligers te zoeken voor het project Thuis in boekjes. We stomen hen klaar met een infosessie rond voorlezen voor kleine kinderen. Kyra Fastenau geeft een heleboel tips over fijne kinderboeken, maar ook over hoe je zo’n bezoek bij een kleuter thuis het beste aanpakt. Kyra werkt niet alleen als educatieve medewerker bij het Antwerpse voorleesproject De Boekenkaravaan, ze ging ook zelf als vrijwilliger op pad. Ze vertelt over haar voorleeservaringen met veel voorbeelden en praktische tips, maar vooral vol enthousiasme.

Aangezien er nog enkele plaatsen vrij zijn, stellen we deze vorming graag open voor alle geïnteresseerden. De infosessie vindt plaats op woensdag 2 december (van 14.30 uur tot 17 uur) in de bibliotheek (lokaal 3, 2de verdieping). Deelnemen is gratis. Geef gewoon een seintje aan Els DeSmet, educatie.bibliotheek@wetteren.be of 09 369 26 78, als je komt.