7 november 2015

Vertelfestival Ola!Palabra

Nog zeven keer slapen en dan is het opnieuw tijd voor het knusse vertelfestival Ola!Palabra. Dit jaar zoekt de verhalencarrousel voor jong en oud de warmte op van basisschool Sint-Jozef.

Op zaterdagavond 14 november neemt het vertelfestival Ola!Palabra iedereen vanaf 8 jaar en ouder mee op ontdekkingstocht langs duistere steegjes en mysterieuze plekken. Onderweg duiken enkele schimmige figuren op die volksverhalen vertellen uit de streek. Waargebeurd of niet? Spannend zijn de verhalen zeker. Je legt het verhalenparcours af in kleine groepen, startend tussen 18.30 en 19.50 uur in Sint-Jozefbasisschool.

Op zondagmiddag 15 november verkennen gezinnen met kinderen van 4 tot 8 jaar de gastschool van het festival. Ook daar verbergen zich vertellers in de meest onverwachte hoekjes. Want wanneer ’s avonds of in het weekend de schoolpoort sluit, komen plots allerlei mysterieuze bewoners tevoorschijn. Wil je hun verhalen horen? Sluit dan aan voor een verrassende verhalentocht die start tussen 14.15 en 15.30 uur.

De plaatsen zijn beperkt. Reserveer dus op tijd je tickets in cc Nova. Dat kan telefonisch op 09 365 20 20, via mail op cc.nova@wetteren.be of online. De tickets kosten 4 euro of 2 euro (vrijetijdspas Wetteren).

Ola!Palabra neemt dit jaar zijn intrek in de basisschool Sint-Jozef (Wegvoeringstraat 59, Wetteren).

Ola!Palabra is de winterse tegenhanger van het zomerse Ola!Peloezza. Dit tweedaags vertelfestival is een initiatief van cc Nova, Bibliotheek Wetteren, Dienst Toerisme & Evenementen, Jeugddienst en Cultuurdienst.