26 mei 2016

Nieuwe tijdschriften in de bib


De bib heeft onlangs deze tijdschriften in haar collectie opgenomen.

Wetenschap in beeld

Ontploft een astronaut zonder ruimtepak? Genieten dieren van muziek? Hoe stolt lava tot staande formaties? Deze en andere interessante weetjes vind je terug in Wetenschap in beeld, het magazine dat brandstof levert voor je beide hersenhelften. Wetenschap in beeld geeft antwoord op de grote en kleine vragen van het leven.


Met korte weetjes en uitgebreide artikels ga je beter begrijpen hoe de wereld in elkaar zit. Ben je toe aan een maandelijkse dosis moordonderzoeken, medische mysteries en cijferfeiten over verbazingwekkende ontdekkingen? Wetenschap in Beeld brengt het letterlijk op je netvlies.

Feeling Wonen

Binnenkort verdwijnt Eigen Huis en Interieur uit de Belgische winkelrekken. Daarom vind je vanaf vandaag Feeling Wonen in de bib.


Je wil wonen zoals je bent: persoonlijk, creatief, verrassend. De beste inspiratiebron: Feeling Wonen. Het magazine gidst je tien keer per jaar door de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen -en buitenland. In de uitgebreide woonreportages vertellen eigenaars en architecten over de x–factor van hun huis en zorgen paginagrote beelden voor verrassende wow-momenten. Je leest meer over jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Daarboven krijg je idee├źn aangereikt over eigenzinnige styling, die persoonlijkheid en karakter aan je woning geeft.

CHANGE, think positive

CHANGE, think positive is ontstaan uit een verlangen om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Mensen bewust maken van de wet van polariteit, is het doel. Deze natuurwet zegt dat alles twee kanten heeft: een positieve en een negatieve. Zelf heb je altijd de keuze. CHANGE brengt 4 keer per jaar een andere kijk op onderwijs, werk, relaties, gezondheid en veel meer.


CHANGE is meer dan een blad, het is een community van positieve veranderaars. Daarom organiseren zij ook allerlei evenementen en activiteiten. Interesse? Meer info vind je op www.changethinkpositive.eu.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten