24 mei 2016

Ola!Peloezza

Rondjes draaien op een paardenmolen uit het Wilde Westen, in zeepkisten racen of het krachtigste zeepbellenkanon ter wereld knutselen? Dat kan toch alleen op Ola!Peloezza, het zomerse doe-festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar (en hun mama’s en papa’s, ooms en tantes …).

Op zaterdag 11 juni (van 14 tot 18 uur) ontdek je in De Warande allerlei kunstige kunstjes en kan je naar hartenlust proeven van knotsgekke activiteiten: meebouwen aan een gigantisch grote knikkerbaan, je stembanden smeren in een karaoke-caravan, kleurrijke theelichtjes ontwerpen, swingend aan de slag gaan op een djembé,… Kom en kijk, doe en beleef: dat is de leuze die namiddag.

Meedoen aan Ola!Peloezza is simpel én gratis. Je haalt vanaf 14 uur aan het festival-onthaal de deelnamesticker af, kleeft hem op je T-shirt en je bent helemaal klaar om erin te vliegen. Bij slecht weer is er een vervangprogramma in de sporthal.

Meer info:
Bibliotheek Wetteren, 09 369 26 78, bibliotheek@wetteren.be
of CC Nova, 09 365 20 20, cc.nova@wetteren.be

De flyer met alle activiteiten vind je hier.