26 september 2016

Digitale Verwendag en boekenverkoop

De Verwendag valt dit jaar samen met de start van de digitale week. Op zaterdag 8 oktober onthaalt de bibliotheek haar bezoekers niet alleen met koffie, fruitsap en lekkers, maar trakteert ook op enkele digitale proevertjes. Hoe krijg je een 3D-printer aan de praat? Wat heeft de beeldbank van de Erfgoedcel voor jou in petto? Je ontdekt het (gratis) in de bib.

De verwendag biedt je ook een uitgelezen kans om je eigen collectie aan te dikken. Van 10 tot 16 uur verkoopt de bib oude boeken, strips, cd’s en dvd’s voor een prikje (0,50 euro per stuk), zowel voor kinderen als voor volwassenen.

In één adem vieren we dat de bibliotheek 20 jaar geleden verhuisde naar haar huidige stek op de Markt. Elke bezoeker krijgt een extraatje mee naar huis.

Praktische info:

Boekenverkoop
van 10 tot 16 uur
eerste verdieping boven de bib
0,50 euro per gekocht materiaal

Workshop 3D-printen
van 14 tot ca. 16 uur
tweede verdieping boven de bib
gratis, maar reserveren nodig (via bib Wetteren)

Demonstratie beeldbank Erfgoedcel
van 10 tot 12 uur
in de bibliotheek