26 oktober 2016

E-readers in de bib

De bibliotheek gaat mee met haar tijd. Sinds kort kan je een e-reader lenen in de bib. Maar waarom zou iemand nu een e-reader willen lenen? Wij kunnen wel een aantal redenen bedenken voor jou.

• OngeĆ«venaarde leeservaring
Een e-reader is een vederlicht en compact toestel, waarop meerdere boeken kunnen staan. Je hebt geen last van de reflectie van de zon en je hebt ook geen extra leeslampje nodig in het donker.
  • Snel en eenvoudig
Je vult het aanvraagformulier in, en de volgende werkdag ligt de e-reader al voor je klaar. Thuis kan je onmiddellijk beginnen met lezen, want wij laden de batterij op en zetten de gekozen boeken op de e-reader.
  • De beste e-boeken
Tot 10 e-boeken van topauteurs zoals Stefan Brijs, John Williams en Griet op de Beeck kan je per keer voor drie weken lenen. Je betaalt hiervoor 1.00 euro.

Je kan kiezen uit deze titels. Een andere titel lezen? Dan kan je een aankoopsuggestie doen. We nemen het e-boek op in onze digitale collectie en jij leest het dan als eerste!

Benieuwd? Vraag meer info aan de bibliotheekmedewerkers, of reserveer onmiddellijk een e-reader via het digitale aanvraagformulier. We verwittigen je wanneer de e-reader voor je klaarligt.