28 februari 2017

Jeugdboekenmaand in bib

In maart zet de bibliotheek extra in op jeugdboekenplezier. Het thema van deze jeugdboekenmaand is: "MVX, je bent wie je bent." Bestaan er typische jongens en meisjes? Wat als je je geen van beide voelt? Of net allebei? Dat, en veel meer, in boeken natuurlijk.

Vrijdag 10 maart: Vaders lezen voor
Leest je papa graag voor? Vandaag mag hij dat in de bibliotheek doen. Voor jou en iedereen die wil meeluisteren.

Van 15u 30 tot 19u 30.

Vrijdag 17 maart: Ik lees, jij strijkt
Nu is het aan de kinderen om voor te lezen. In ruil strijken de huisvaders van de bib een wijze slogan op een doekje. Zo heb je altijd stof tot nadenken.

Van 16u tot 19u.

Vrijdag 24 maart: Van bib naar bed
Trek alvast je pyjama aan. Acteur Freek De Craecker leest enkele verhaaltjes voor en stuurt je met een hoofd vol dromen naar bed.

Om 17u 50, 18u 30 en 19u 10.

Ga zeker langs in de bib van Massemen en Overbeke want ook daar kan je creatief aan de slag.

Praktische info:

Bibliotheek Wetteren