1 februari 2017

Ontbijt met mysterieuze verhalen

De beproefde formule van Ontbijt met een verhaal brengt mensen uit alle culturen samen rond volksverhalen. Rode draad doorheen het eerste ontbijt in Wetteren zijn mysterieuze verhalen.

Wie op zoek gaat naar mysterieuze verhalen van Wetteren, komt al snel uit bij de raadselachtige verdwijning van het paneel van de rechtvaardige rechters. Auteur Patrick Bernauw schreef het verhaal neer in het Wablieft-boek “De roof van de rechters”. Met Patrick Bernauw als gastverteller kent het eerste Ontbijt alvast een stevige start op vrijdag 17 februari.

Ontbijt met een verhaal wordt regelmatig herhaald, telkens met andere vertellers en andere verhalen. Een eerste bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 februari van 9 tot 11 uur op de eerste verdieping in cc De Poort.

Praktische info:

Vrijdag 17 februari van 9 tot 11 uur

Organisatie: Integratiedienst, Vluchtelingenwerkgroep, Babbelonië, bibliotheek, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen en Agentschap integratie en inburgering.
Met de steun van het Vlaams Fonds der Letteren
Locatie: De Poort (eerste verdieping), Markt 27, Wetteren