11 april 2017

Bib + cc Nova: Eén groot Wetters cultuurhuis!

Bibliotheek en CC Nova slaan de handen in elkaar! Vanaf nu werken ze samen als één organisatie, vanuit de filosofie dat 1+1 meer is dan 2. Als je met elkaar samenwerkt bereik je meer dan in je eentje. De bibliotheek en het Cultuurcentrum Nova zijn de stuwende kracht voor cultuurbeleving, cultuurontdekking en cultuurontwikkeling in Wetteren.

Vanaf 1 juni gaan ook de nieuwe openingsuren van de bibliotheek in. Haal vanaf mei je gratis bladwijzer met nieuwe openingsuren aan de balie van de bib. Zo moet je niets missen!

Bibliotheek-CC Nova is een open huis waar je nieuwe dingen kan proberen en leren, waar je je creatief ei kwijt kan, waar je mag experimenteren en kan kennis maken met een verfrissend, hedendaags podium-, boeken en workshopaanbod dat je verbeelding te boven gaat, je vindingrijkheid stimuleert, kortom je van je sokken blaast!

Op 28 april brengt bib-Nova als eerste ‘samen-project’ een staaltje van lokaal Wetters talent op dé hoogdag voor muziek in Vlaanderen: Lokale Helden. Koen Van Assche geeft het startschot in de bibliotheek met een muzikale wandeling door een aantal kinderboeken uit de collectie. Vervolgens wordt de avond verdergezet in het cultuurcentrum met Project Basement. De groep liet recent hun eerste eigen nummer, Devil’s Tale, op de wereld los en heeft er alvast mega-zin in! Afsluiten doen we met de hip hop beats van The Grassroots Movement. Benieuwd naar dit twaalfledig collectief? Bekijk hun nieuwe videoclip, Piloot, en je weet wat je te wachten staat.

19.00u Koen Van Assche – in de bib

20.00u Project Basement – Theaterzaal

21.00u The Grassroots Movement – Theaterzaal

21.45 u Dj – Foyer